Vitamina D

Vitamina D është një test gjaku për t'ju ndihmuar të matni nivelet e vitaminës D. Zakonisht e njohur si "vitamina e diellit", vitamina D prodhohet nga trupi juaj kur rrezet UV të diellit kontaktojnë lëkurën tuaj dhe gjithashtu ndodhin natyrshëm në një sasi të kufizuar burimesh ushqimore.
Vitamina D:

  • Ndihmon trupin të përthithë kalcium dhe fosfor

  • Ngarkon rritjen e eshtrave dhe dhëmbëve tek fëmijët

  • Parandalon osteoporozën gjatë plakjes

Ky test i thjeshtë i gjakut mund t'ju tregojë se ju po merrni vitaminën D që keni nevojë për shëndetin optimal.

Writen on 2019-02-08 21:52:58 by Helios Med

Ofertë deri në -50%

Helios Med ofron 50% ulje për paketen e kontrollin të plotë të YNDYRNAVE dhe SHEQERIT në gjak, dhe gjithashtu GJAK KOMPLET. Klinika Helios Med ju ofron teknologjinë më të fundit për rezultate sa më të sakta.Në analiza përfshihet , Kolesterol, Triglicerid ,HDL, LDL Kolesterol, Glicemia dhe Gjak Komplet. Oferta do të zgjasë për një kohë të limituar.

Writen on 2018-01-30 11:01:33 by Helios Med