Ofertë deri në -50%

HELIOS MEDHelios Med ofron 50% ulje për paketen e kontrollin të plotë të YNDYRNAVE dhe SHEQERIT në gjak, dhe gjithashtu GJAK KOMPLET. Klinika Helios Med ju ofron teknologjinë më të fundit për rezultate sa më të sakta.Në analiza përfshihet , Kolesterol, Triglicerid ,HDL, LDL Kolesterol, Glicemia dhe Gjak Komplet. Oferta do të zgjasë për një kohë të limituar.


Writen on 2018-01-30 11:01:33 by Helios Med